Binnenstucwerk

Plafonds stuken is een belangrijk onderdeel van de afbouw van uw huis. Het geeft een mooie uitstraling aan uw huis en maakt alles net wat meer af. Er zijn verschillende manieren stucwerk. De meest bekende manier die wordt gebruikt in Nederland is het gladmaken van muren en plafonds doormate van gips. Ook kunt u een plafond spack spuiten. Wilt u geld besparen dan is dit misschien een betere optie dan gips. Deze manier van stuken bestaat uit twee lagen. De eerste laag maakt het plafond vlak. Daarna komt er een tweede laag overheen en die zorgt voor structuur.

Makkelijk te verven

Gips en spackwerk kunt u beide gemakkelijk verven. U kunt vrijwel gelijk beginnen met verven als de stuclaag is gedroogd. Het aanbrengen van een stuclaag is erg lastig en de meest eenvoudige manier om uw plafond te stuken is om het te laten stuken door een professional die kennis heeft van zaken en de benodigde gereedschappen beschikt.

Een erkende vakman inschakelen

Indien u het stucwerk graag wilt laten aanbrengen door een stukadoor dan bent u bij ons aan het juiste adres. Avdvelde Schilders en Stukadoors neemt u de werkzaamheden uit handen en garandeert u een perfect resultaat.

Over Van Gils

Van Gils Afbouw levert u een maatoplossing als het op bouwwerken aankomt. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Verdere projecten kunt u vinden op onze projectpagina.