Afbouw werkzaamheden

Werkzaamheden afbouw

Afbouwbedrijven houden zich bezig met veel verschillende soorten werkzaamheden. Het afbouwen komt van pas als het gebouw waterdicht gemaakt is. Wij als afbouwbedrijf plaatsen voor u bijvoorbeeld tegels, glas, vloeren, scheidingswanden, gevelisolatie, verlichting, ga zo maar door. Als afbouwbedrijf kunnen wij u veel bieden. Hieronder ziet u een aantal van de werkzaamheden die Van Gils Afbouw verricht.

Inbouwverlichting

Inbouwverlichting, bij het kiezen hiervan zijn er een aantal zaken waar u goed op moet letten. Inbouwverlichting voor uw vloer heeft net een andere functie dan verlichting die u plaatst in uw badkamer. Vloerverlichting is net wat steviger en badkamerverlichting moet water bestent zijn. Wij leveren vele verschillende soorten verlichting, neem voor meer informatie contact met ons op.

Vloeren leggen

Bij het afbouwen van een huis is de vloer één van de belangrijkste stappen. Een vloer wordt over het algemeen niet vaak vervangen. Daarom is het goed om direct de juiste keuze te maken. Wij kunnen voor u een vloer leggen. We leggen tegels, maar vloerbedekking, laminaat, pvc of een houten vloer is ook een mogelijkheid. De keuze is aan u!

Plafonds plaatsen

Een plafond plaatsen is een specialistisch werk. Wij nemen dit graag uit handen. Er zijn veel mogelijkheden bij het plaatsen van plafonds. U kunt ervoor kiezen om een spanplafond te nemen, maar wij kunnen u ook helpen om uw plafond te verlagen. Wij adviseren u graag verder over welke soort plafond het best bij uw huis past.

Binnenstucwerk

Uw muren en plafond stuken kan een hele verbetering zijn voor het uiterlijk van uw huis. Na het stuken van uw muren kunt u zodra het gedroogd is gelijk beginnen met het inrichten van uw huis. Er zijn verschillende manieren van stuken, zoals spachtelputz en spack. Meer informatie over binnenstucwerk vindt u hier.

Glas zetten

Tegenwoordig kunt u kiezen uit vele soorten glas. U kunt kiezen uit duurzaam glas door te kiezen voor HR glas. HR glas zorgt voor goede isolatie. Onder HR glas, zijn weer verschillende soorten. Je hebt HR glas, maar ook HR+++. HR is de minst isolerende soort en HR+++ bestaat uit meerdere lagen zodat deze goed isoleert. Ook is er de keuze om veiligheidsglas te plaatsen, dit voorkomt dat inbrekers makkelijk uw ramen kunnen ingooien.

Buitengevelisolatie

Bij buitengevelisolatie plaatsen we isolatiemateriaal tegen de buitenmuren. Bij buitengevelisolatie heeft u keuze uit twee manieren van afwerking, sierpleister of gevelbekleding. U kunt kiezen uit kunststof, hout en nog veel meer. Wilt u meer informatie over onze buitengevelisolatie? Klik dan hier.

Dakisolatie

Door uw dak te isoleren voorkomt u dat de warmte door uw dak uw woning verlaat. Indien uw dakbedekking niet goed geïsoleerd is dan stookt u onnodig veel. Dit is slecht voor het milieu en uw portemonnee. Door op efficiënte wijze dakisolatie toe te passen wordt het energieverbruik snel gereduceerd.

Schilderswerk

Een nette afwerking is belangrijk voor de uitstraling van uw huis. Als u uw schilderwerk aan ons overlaat bent u zeker van een goed, professioneel resultaat. U kunt uw huis van binnen en van buiten laten schilderen. Kozijnen, muren, plafonds etc.

Vochtbestrijding

Indien uw woning vochtig is dan bestaan er diverse opties om dit te verhelpen. In samenwerking met de specialisten van De Jong BV verhelpen wij u op het gebied van vochtbestrijding.

Andere werkzaamheden?

Naast al deze werkzaamheden in de afbouw zijn er nog meer werkzaamheden die wij verrichten. Denk bijvoorbeeld aan elektrawerken, afbraakwerken en grondwerken. wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!