Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Als uw gevel in slechte staat verkeerd, is het een goed idee om deze te laten renoveren. Vaak gaat het om gevels met scheuren in de muren, verdwijnende voegen en aangetaste stenen. Als u een kleine schade heeft aan uw gevel is het verstandig het te laten herstellen voordat het van een kleine schade naar een grote schade gaat. Herstelt u dit niet, kan het uitlopen op een kortere levensduur en op minder goede isolatie van uw huis. Houd bij de keuze van het bedrijf dat uw gevel renoveert rekening mee dat u niet alleen op de goedkoopste prijs af gaat, maar ook op de kwaliteit die het bedrijf levert.
Gevelbekleding

Gevelbekleding

Tegenwoordig kunt u er voor kiezen om uw gevel te bekleden met gevelbekleding. Bij gevelbekleding had u eerst alleen maar keuze uit hout, maar dit is uitgebreid naar veel meer materialen als metaal, kunststof, houtvezel, composiet, steenslag etc. Ook is het verkrijgbaar in diverse verschillende kleuren. Het voordeel van veel soorten gevelbekleding is dat u uw gevel niet hoeft bij te verven en alleen maar af en toe hoeft schoon te maken met wat schoonmaakmiddel en water. Gevelbekleding is dus erg praktisch en het geeft het huis een mooie uitstraling!
Zonwering

Zonwering

Zonwering is erg functioneel. Het houdt het huis lekker koel in de zomer en het geeft uw huis net wat meer uitstraling. Er zijn veel verschillende soorten zonwering. U heeft als eerst al de keuze of u voor binnen- of buitenzonwering gaat. Daarnaast zijn er voor binnen en voor buitenzonwering veel opties. Voor binnenzonwering kunt u bijvoorbeeld kiezen uit gordijnen, lamellen of luxaflexen. Voor buiten zijn de opties heel anders en zijn er opties als markiezen, rolluiken en knikarmschermen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van zonwering? Er zijn veel bedrijven die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze! In samenwerking met Rijkeezonwering.nl voorzien wij u van de beste zonwering in uw situatie.
Kozijnen plaatsen

Kozijnen plaatsen

Kozijnen hebben vaak een lange levensduur. Als u tegenwoordig nieuwe kozijnen neemt zijn deze vaak ook voorzien van een betere brandveiligheid en inbraakveiligheid. Nieuwe kozijnen plaatsen kost wel wat geld maar als ze eenmaal zijn geplaatst, dan heeft u er ook lang plezier van. U kunt uw kozijnen zelf plaatsen, maar u kunt het ook laten doen door een professional. Het ligt aan u wat voor u het meest praktisch en voordelig is. Als u uw eigen kozijnen plaatst, is het wel handig als u enig praktisch inzicht heeft en als u het benodigde gereedschap in huis heeft. Heeft u dit niet, dan wordt het aangeraden om de kozijnen te laten plaatsen.
Woningrenovatie

Woningrenovatie

Bij woningrenovatie moet u denken aan het vervangen van kozijnen, voegwerk, tuindeuren of het plaatsen van een open haard, een nieuwe plafondafwerking, het leggen van een nieuwe vloer, ga zo maar door! Na een renovatie ziet uw woning er vaak weer zo goed als nieuw uit. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om uw woning energiezuinig te laten renoveren en kan u in aanmerking komen met verschillende subsidies. Voor u een voordeel en goed voor het milieu. Win-winsituatie dus!